✝ fashion            ✝ life            ✝ foto            ✝ inspo

my crib ♛


3 veckor utan ↓

 
Spenderade hela kvällen/natten/dagen hos min lovie, kommer inte träffas på TRE FUCKING VECKOR nu, vi räknade ut att vi aldrig varit borta så länge från varandra på över 1 år. OMG OMG OMG. Sammanbrott snart.
Himmel och pannkaka vad jag kommer sakna min favokludd. SHIT.

everything good comes to an end

Fick en fråga om hur "läget är på hästfronten" förut och det passade ganska bra nu.. För just i denna stund sitter jag och försöker få ihop en annons som ska sälja min bästa vän till en främmande människa. Jag har haft Liona i över 3 år och dessa åren har gett mig så himla mycket. Världens bästa häst helt enkelt. Men everything good comes to an end och vi avslutar vårt allra sista kapitel tillsammans i denna stund. Jag har haft många egna hästar de senaste cirka 10 åren och ridningen har alltid varit så självklar för mig. Men hur det blir nu har jag inte ens själv ett svar på. Antningen gör jag en sista satsning på en ny ytterligare ponny, eller så tackar jag för mig i denna sporten. Vet inte om jag har glöden att fortsätta, men det går inte att räkna hur många tårar jag fällt för detta beslut heller. Det är så mycket mer än bara en sport, det är en livsstil. Och hästarna har betydit så obeskrivligt mycket för mig, i hela mitt liv. 
 

Asså så fett

 
 

4o dagar kvar..

 
...Tills jag befinner mig här. ↑ Har inte varit utomland något alls i år vilket känns lite konstigt jämfört med förra året när jag var i typ 6 länder, så det ska bli riktigt gött att lämna Sverige snart. Eller ja, om 40 dagar.

bildlöst inlägg, boooring

Godmorgon gott folk. Känner att jag varit mycket dålig på att uppdatera er i text osv, men kom just fram till att jag inte varit hemma en hel dag sen typ förra helgen.. Haha. Hursomhelst, ska jobba lite nu på förmiddagen sen tänkte jag bara slappa i solen lite och ikväll ska jag fixa allt i stallet + båda ponnierna. Lugn tisdag, kan jag behöva.. HA DET BRAAAAAA
 
 

more torture than pleasure


the only way is up


langar 4 midsommar

 
Hade en sjuuukt bra midsommar, första midsommaren "hemma" i typ hela mitt liv, förrförra på Öland med Johanna, förra i Stockholm med Clara osv.. Men som sagt, första midsommaren i Lich och med Alicia o co. Oslagbar! FÖÖÖÖÖR, DET VAR FETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

detta var med a. i onsdags ☺

 
SOMMAR ÄR SÅ FETT FETT <3<3<3

HATE@@@@@@@

OkEJ såhääääääääääär mycket hatar jag blogg.se just nu, hur tänker dom egentligen när dom flyttar bloggarna till det nya systemet men appen är kvar till det gamla, DET GÅR INTE ATT LOGGA IN DÅ?!?! ska försöka göra ett inlägg ikväll med massa bilder, annars återkommer jag när dom fixat skiten. PUSS

before I die


ѕυммєя ♥ ♥ ♥

Whats up boo? Kom precis hem från Alicia, hennes mamma hämtade mig igårkväll efter jag ridit och så hade vi en mysig kväll med massa deeptalk, skräckfilm osv.. Idag tog vi en fet sovmorgon sedan solade vi någon timme och så, ASGÖTT. Men nu ska jag äta pannkakorjordgubbarochglass, it's ѕυммєя bitches! LOVE IT ♥ ♥ ♥

s to the m to the i to the l to the e

Läget sötisar!? Själv mår jag jättebra, första "riktiga" sommarlovsdagen idag, ingen vidare värme men ah, welcome to sweden. Ska dra till stallet snart, sen ska jag ringa A och så får vi se vad som händer ikväll. PUSS! ♥


LV et de belles robes


Lovely shit

 

Sprang en mil i ösregnet, kände att jag förtjänade lite massagebad osv efter det. Nu har jag pratat i telefon i typ en timme så tänkte kolla lite Gossip Girl. Ha en go kväll. No school 2morrow, wehå.

 


Sånt som lönar sig

 

 


Börjar dagen rätt

Godmorgon kalla Sverige. Trotsar molnen och försöker få lite färg, lugn söndag. xoxo

 


ALL IN

ÄNTLIGEN LITE SOMMARLOVSKÄNSLA, FUCK THE REST. YOLO.

yesterday

 

 

Invigde sommarlovet med grill osv med mina fina flickor, träffade lite andra trevliga människor senare och kvällen blev faktiskt riktigt lyckad. Nu kör vi - SUMMER 2012, ALL IN.

 


Everything comes to an end

Tack Dalängskolan, elever och lärare för dom tre bästa åren i hela mitt liv. I tre fucking år har jag tillbringat dag ut och dag här, vare sig man älskat eller hatat det har det varit som ett andra hem. Det har skett så himla mycket på dessa åren och jag trodde aldrig jag skulle behöva inleda ett sommarlov med så mycket tårar. Men, everything comes to an end och nu tackar jag för mig och går vidare i livet. Tack.

 


Grattis finaste syster

 

2012-06-13



12 juni - 16 år

 

 

 

Hade kanske den bästa födelsedagen någonsin i tisdags. Först fick jag en jättegod frukost på sängen och en massa fina presenter från familjen. Sen i skolan överaskade Alicia och Kajsa mig med tårta och ballonger, och så fick jag ett Tomas Sabo armband av Alicia, tack!! Sen så åt vi pannkakor och glass innan vi åkte mot GBG. Hade en sjuuukt grym dag/kväll på Liseberg. Asmycket härliga människor, strålande sol och vi hade verkligen HUR KUL SOM HELST. Tack alla ni som gjorde dagen oförglömlig, ni är guld värda! ♥♥♥

 


Word


Kostymbrännbollen

Haft kostymbrännboll hela dagen idag. Min klass var skidåkare och vi kom 2:a totalt(!!) fast egentligen borde vi vunnit eftersom vi vann över 1:orna, haha.. Sjukt kul dag hur som helst, drog in till stan en sväng efteråt med Cass och Sara och nu har jag precis varit i stallet. Imorgon blir det Liseberg med alla nior, fyller 16 dessutom! WEHÅ.

11:03

Godmorgon. Är verkligen ingen frukostmänniska, men tvingar i mig lite nu innan jag drar till stallet. Have a nice day, lol.

 

 


the boys who


Hairlicious

Impulsfärgade håret ett par nyanser mörkare i torsdags i samband med att 8 centimeters slitna toppar åkte av. Blev lite väl mörkt och lite väl kort, men känns ändå lite fräshare nu. Nu blir det peppar peppar med hårinpackningar, massa vårdande produkter och inte plattång/hårfön VARJE dag. Får se hur vi lyckas denna gång, PEACE OUT BRO.

detta är jag då

1. Vad heter du? Tilde Lovisa Bergman.

2. Vad har du för smeknamn? wilde, tildis, tuppen, tt...

3. Vad vill du bli kallad? Tilde räcker

4. Hur många hus har du bott i? Uppsala, Gillstad och Hemma (+månaderna i Gtorp när huset brunnit)

5. Vem är din bästa vän? Har många sådana.

6. Är du singel? Ja, singel fullt ut.

7. Är du nöjd med det? Jaaa, egentligen, fast egentligen inte. HAHA

8. Vad hatar du? Hissar, ormar, vinter, VÄSTTRAFIK(!!!)

9. Vad älskar du? Familjen, hästarna, vännerna, ben&jerrys.

10. Vilken låt hörde du senast? Small bump - Ed Sheeran

11. Vad ska du göra i helgen? Det är helg nu, daah

12. Vilka internetsidor har du uppe just nu? Blogg.se & Weheartit

13. Är du kär just nu? Nej det kan jag nog inte säga..

14. Om ja, i vem? Sa ju aldrig ja

15. Vilken är din mest spelade låt på Spotify? Ingen aning!

16. Vem är din största förebild? Serena van der Woodsen.

17. Vem är den snyggaste du vet? Francisco Lachowski, lääääätt

18. Vem fick du senast sms av & vad stod det? "Taaack bästa tilde" från S.Romppala.

19. Vilken kvällstidning läser du helst? Aftonbladet

20. När gick du upp i dag? 11 typ

21. När somnade du i natt? Har ju inte somnat än!

22. Vilken film såg du senast? Secretariat 

23. Vem vill du slå? Slåss inte, lol

24. Vem är din favorit-tv-profil? haha, vet inte

25. Vad blev du senast ett fan av på Facebook? Vet inte ens hur man kollar de, haha eb

26. Har du haft sex med fler än fem personer? Nej.

27. När hade du sex senast? Pass..

28. Vad vill du göra just nu? BADA.

29. Vad ser du framför dig? Min dator och väggen med rosetter och tavlor på hästarna.

30. Vad ska du göra nu? ÄTA.


↓ ↓ ↓



RSS 2.0