✝ fashion            ✝ life            ✝ foto            ✝ inspo

baby you light up my world

 
Några av många fina bilder Alicia knäppte på mig och fina ponnyskruttan idag. Hon är verkligen sjukt bra min ponny. <3

lite nytt från igår

 
VERO MODA | BIK BOK | MISSÄY 
Hade ju en jättetrevlig dag med bästavännen i Göteborg igår (se förra inlägget). Hade verkligen ingen shoppinglust med fick ändå med ett par tröjor hem till slut.. PUSS!

Gothenburg


sunday

 
Riktig slapparsöndag, ligger fortfarande i sängen med världens bästa katt (godisen på bild ↑). Men tänkte gå ut till stallet och rida osv, sen ikväll ska jag banne me ta tummen ur röven och träna. Har lite planer med Alicia att åka till Götet imorn också så då kanske hon kommer hit ikväll.. Jaja, dags att göra något av denna dag. HEJS

T


Idag:

Åkte hem till Linsens place och körde lite soffhäng med sallad och världens kassaste film, men det var mys. ♥


thanx for the night broos

 

outfit 24th


Todaysmys

Var ute på sjön med Alicia idag, jättehärlig dag asså! Riktig sommar, kom hem för en stund sen och red i kvällsolen, underbart! SOMMAR <3<3<3


Yesterdaymys

Cyklade ner till Arken med världens bästa vän igårkväll, satt och prata och fika med massa tända ljus hela kvällen. Åh vad bra det var, hade massa att prata om så det var verkligen jätteskönt, min babe är bäst. <3


Tisdag

Åkte med papp och jobbade i Levene idag, tjänade fett plus att vi åkte och tog en lunch+fika på Nordpolen så faktiskt riktigt okej dag hittills. Nu är jag dock jättetrött och ska ducha och bli lite fräsch sen ska jag cykla till Alicia så ska vi ner till sjön och mysa hela kvällen (+MASSA deeptalk!) och imorn ska min familj till kusten men jag åker nog ut på sjön över dagen med A. istället, underbart. Have a nice day stalkers ♥ ♥ ♥


don't wanna miss


fitspo

 
Yach, har inte tränat på flera veckor nu. Hade en toppen period då jag sprang osv asmycket, men de senaste veckorna har jag knappt varit hemma en dag så har liksom tappat allt.. Egentligen älskar jag att träna, jag mår verkligen bra då, inte minst efteråt. Älskar nyttig mat också faktiskt, frukt och sallad osv, åh så himla fräsht! Så nu jävlar ska jag ta tag i det här igen, ska vara hemma i 2 veckor nu innan Grekland, perfekt! Löparskor, träningskläder, headset, powerhoop rockring, hantlar, hopprep, crosstrainer... nu ska allt fram! Passade på att göra en FITSPO kategori också, så jag verkligen ser till att ställa lite krav på mig själv, haha.. ÄR NI MED JAO?

söndagskväll

 
Precis tagit ett skönt bubbelbad, gött för febern och huvudvärken. Så nu känner jag mig fräsch igen och ska bädda ner mig och kolla på The last song, världens finaste film och nu tänker jag bara släppa allt och fokusera på nothing. Ha en fin kväll stalkers, puss!
 

let's be rebel

 justgirlythings


Sjöliv

 

(Klicka på bilderna så blir dom större..

Sena kvällar på klipporna, grillat, båtturer, glass, Spiken, ring åkning, bad, sol, nakenbad, härligt folk och maaassa underbart! Tack för en underbar vecka för tredje året i rad nu, underbart! 


here we go again

 
 
Nu drar jag mot Kajsa för att sedan vidare ut på sjön! Får se hur länge jag blir borta men förbered er för dålig update, ska försöka slänga in några bilder från mobben.. MEN VI HÖRS PUSS!!

med dig mår jag bra

 
Åh!! Träffade min supersaknade Alicia idag, haha gud vad skrek och kramades asså, 14 dagar utan varandra(!!) men nu idag mådde vi bra. Dock åker jag ju ut på sjön redan imorgon så det blev en kort träffis, men bättre än inget. Åker till Kajs tidigt imorgonbitti och har inte packat ett dugg och eftersom jag lär vara borta i typ en vecka borde jag nog sätta igång nu. PEACE OUT BoOO

new in från götet

 
Bikiniöverdel - TWILFIT          Linne med öppen rygg - JC
Spetslinne - JC               Crocker med sidodragkedja - JC
(+rosa "bandeu med band" - Gina tricot glömde fota)

Spenderade dagen i ära i kära Götet med sis, mami och mormor. Började på IKEA, sen lunchade vi innan dom vuxna släppte av oss på Nordstan där vi gick i alla affärer osv sen kom dom andra tillbaks så då tog vi en fikis. Hittade nästan ingenting, men köpte litegrann iaf, behövde en bikiniöverdel och svarta crocker så det var ju bra ändå. Och imorgon ska jag träffa min saknade vän Alicia, PUSS!

purple

 
GINA TRICOT | perfect jeans 

Död fladder i stallet, söt va?


saknar det redan ↓

 
TILDE IS HOME! Saknar favvoplacet redan dock, haha. Egentligen skulle jag åka tillbaks på söndag och vara en vecka till men tror jag avbokar det och följer med Kaj ut på sjön till Dalsland istället.. Åkte in till centrum med Sahara igår och shoppade lite, hittade inte alls mycket men fick ändå med mig ett par shorts, bikinitrosor, iphoneskal, solbrillor och nån sovögonbindel hem ändå. Nu har jag precis ridit min saknade lilla plutt och tänkte börja packa upp väskan, imorn är det mot GBG som gäller! Haha.. jag får aldrig vara hemma :(

Härjedalen

Kom hem till Uppsala i tisdags kväll, haft det fett mys trots allt regn. Massa skratt och dessutom träffade vi på en vild nalle i skogen, fanns typ 2 totalt där och dom är sååå skygga, en sån ser man bara en gång i livet, om ens det. Men fett ballt iaf, fast ändå lite läskigt. Fick två firrar också förresten, så vi tjejer vann över killarna, grymt haha..


Sittin' on a train

Tjenaheej, blogg.se-appen funkar igen(!!) så nu kan jag uppdatera även på resande fot. Sitter på tåget från Arboga nu, har haft en jättetrevlig dag i Örebro med bad, god mat och grillat. Är i Västerås nu, skitcool festival här idag med massa kultbilar och ridande poliser, hur ballt?! Ska byta i Enköping, dock vet jag inte till vad så börjar bli lite orolig nu, haha jag suger på att åka själv. Men well, vi hörs. PUSS


bye∆bye

∆ ph: fucking true words
Okej nu drar jag, ska bli så fett skönt att komma bort några dagar nu! Lär inte kunna uppdatera så mycket (eller ens alls?) tacka blogg.se-appen som inte funkat på en månad.. Well well, hästarna på sommarbete (lugna puckar, vi har all tid i världen nu), next - Örebro, ikväll mot Uppsala, imorgon mot Härjedalen. Åååh vad detta kommer bli skönt. Vi hörs om en vecka eller nåt, ha det jättefint alla fina människor, gonna miss u :)

forever and always, right?

 
Never give up on something you can't go a day without thinking of. 

Godmorgon världen

 
ph: två från igår
Whats up boos? Själv ska jag packa typ hela dagen. Åker till Örebro tidigttidigt imorgon, sen så tar jag bussen till Uppsala och på söndag blir det Härjedalen. Åker "hem" till Uppsala på onsdag igen tror jag, sen torsdag tror jag att jag åker hem hit, stannar nog bara ett par dagar sen åker jag tillbaks till Uppsala igen, haha. Stannar nästan en vecka denna gång tror jag. Sen hem och träffa lite vänner, (speciellt min saknade A) sen blir det Grekland next. UNDERBART :)
 

hope for the best, prepare for the worst

 
 
I won't feel sad if you give up on me, I will feel sorry for you because you gave up on someone who never would have given up on you. I N E V E R G I V E U P.
 

sverige levererar

 
...OOOOOOOOOOOCH nu gick solen i moln. Surprise!

Mån/tis

     
 
Härliga vänner, untz untz. 
 
 

only you

 
Suttit och besvarat mejl/sms/samtal, klippt ihop en försäljningsfilm osv.. Jobbig dag. Kommer bli så himla svårt att släppa taget om min allra finaste lilla skutt. Mår illa bara av tanken på att hon snart kommer tillhöra någon helt annan människa, det existerar inte ens i min värld. ÅH vad allt ska vara så himla svårt hela tiden, fuckkkkkkk. 

damn that mother chucker

 
Finns ingen, ingen, ingen som är så to die for som Chuck Bass. Ed Westwick i all ära, men Chuck, Chuck, Chuck.. ÅHH CHUCK SKA DET VA! min chuck<333333333333333333333333333333333333

vissa dagar rasar allt

 
Finner inga ord, min fina fina ponny.. Ingen kommer ersätta dig mitt hjärta, någonsin. ♥ 

is it killing you like it's killing me

 
SÖTNOSAR!! Har. ni. tänkt. på. att. när. man. skriver. såhär. så. stannar. man. liksom. upp. när. man. läser? Haha.. Whatever, godmorgon på er. Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, ska till stallet snart och röja ur en massa osv, tvätta upp och få ordning på alla miljoner saker. För övrigt så vill jag ha en tiger, en liten som blir stor, jättestor. Men men, dream on Tilde.. Ha en himla bra regnig söndag i älskade sverige gott folk. 
XOXO

RSS 2.0